SKOR,VÄNSKAP OCH MASSOR MED BUBBEL…..SCARPE, AMICIZIA E TANTE BOLLICINE

JAG HAR FÅTT EN VÄN

jag o carola.jpg

JAG OCH CAROLA

Godmorgon kära bloggvänner! Det är inte så lätt som man tror att skaffa vänner i Italien.  Jag tror att vi skandinaviska kvinnor har otroligt starka band med våra medsystrar. Jag kan känna ibland att jag kan lita på och vara mer öppen med en svensk kvinna jag har känt  i 10 minuter än med en italiensk “vän” jag känt i 10 år. Jag vill stryka under att detta är mina personliga erfarenheter.

Men nu har jag hittat henne, min underbara italienska vän! Våra barn har gått i samma skolor sedan dagis så vi går långt tillbaka! Collage crocco.jpg

CAROLA MED BRUNATE  “MOCASSIN” I GRÅBLÅ METALIC CROCCO

Vi hade en liten “foto shoot” i Carolas fantastiska villa för ett litet tag sedan. Hon ställde upp gladeligen som vanligt. Vi brukar tillbringa vår tid tillsammans genom att diskutera våra barn och män 🙁 . Vi sitter i samma båt och det är därför vi förstår varandra. Män som jobbar 80 timmar i veckan och 3 barn var som inte alltid är exemplariska….men goa är dom!

sparkling-wine-1030754__340.jpg

VI ÄLSKAR BUBBEL

Jag och Carola brukar ståla samman någonstans i Como mellan körningarna runt 18.30 och ta en aperitif! Så mysig italiensk vana! Man får några minuter relax innan man skall hem till markservicen igen 🙁 . Hoppas att ni som läser den här bloggen har humor!

Nu måste jag väcka den lilla som skall till församlingshemmet på vattenlekar. Boysen vill till fabriken på en “round trip” och Sofia skall käka lunch med tjejkompisarna i Como.

Det går ingen nöd på mig!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “SKOR,VÄNSKAP OCH MASSOR MED BUBBEL…..SCARPE, AMICIZIA E TANTE BOLLICINE

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.