MÅSTE MAN TRÄNA?…….BISOGNA ALLENARSI?

DAGEN JAG BLEV MED PT

Collage pt.jpgJAG OCH PT MIRKO

Godmorgon kära bloggvänner! Är det någon mer än jag här som föredrar att ligga på soffan och kolla Netflix än att sporta 🙁

Jag har aldrig varit en sportig tjej. Som ung var det mest teater och sång för min del. Och jag måste erkänna att jag hade en väldigt avslappnad relation både till min kropp och mat innan jag flyttade till Italien. Men här hände något……

Alla kvinnor är så måna om vad de stoppar i munnen och under graviditeten går de bara upp max 9 kg ( jag gick upp 20 X 3 🙁  )

Man får ofta komplimanger om hur smal man ser ut! Hursomhelst älskar man mat och dryck som jag gör så var det bara att ” face the fact”… på med träningskläderna!

 

Collage multi color.jpg

SLINGBACK I MULTICOLOR MOCKA

Det enda jag klarar av är att köra vikter och maskiner på gymmet. Jag verkligen avskyr allt vad kurser innebär! Försök inte få med mig i sommar till Fiskebäckskil på F & S 🙁

För en månad sedan efter att ha pratat med en kompis på gymet som har PT så tänkte jag: ok jag testar 10 lektioner. JAG ÄR TOTALT BEROENDE NU!

Jag svettas som en gris och Mirko tror på mig och vi kör stenhårt! Jag brukade gå till gymet utan att svettas en droppe.

Jag har aldrig känt mig så mentalt och fysiskt stark som jag gör nu. Problemet är 2 månader i Sverige……där slappar jag alltid till mig!

 

muskler.jpg

CECI OCH HENNES BICEPS

Nu blir det PT kl 09,00 och sen handla hem och laga lunch till kidsen! Kl 14.00 smäller det! Jag är ett fanatiskt fotbollsfan av både Sverige och Italien. Det började sommaren 94 🙂 då jag hade en “crush”på Henke Larsson!

Jag har hängt ut svenska flaggan på balkongen. Italienarna är INTE glada på oss svenskar just nu 🙁 .

Följer ni fotbolls vm? Forza Svezia!

Con affetto Ceci

 

 

 

 

4 thoughts on “MÅSTE MAN TRÄNA?…….BISOGNA ALLENARSI?

  1. Brava Cecilia! Continua con la stessa grinta e motivazione e avrai sempre soddisfazioni💪🏻

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.