DEN STORA FESTEN……LA GRANDE FESTA

ORANGE IS THE NEW BLACKmules orange.jpg

ORANGE MOCKA “MULES” MED KRISTALLER

Godförmiddag kära vänner! Blir ett sent inlägg idag då jag kom hem kl 03.00 efter att ha kört hem Sofias kompisar från festen. Idag blir det en del jobb då Paolo och hans kompisar tar sig en liten tripp till Milano med maken!

sweet sixteen

SWEET SIXTEEN

Sofia och hennes bästa kompis hade ett ” Sweet Sixteen” party i går kväll. Tack och lov hölls det i vännens villa och inte här hemma 🙁

Festen var lyckad och mina svenska fina gäster fick komma in bakom kulisserna på ett äkta italienskt party! Hoppas att de hade skoj!

collage orangia skor

CECI PÅ PARTYHUMÖR

Vi föräldrar fick givetvis inte närvara på festen 🙁 så det blev pizzeria för oss istället! Jag körde en sportig outfit med ” sting”. Skorna från BRUNATE ett måste! Kul med en riktig färgklick på fötterna. Kristallerna glittrade i månskenet.

Nej, nu måste jag ta tag i jobb som jag skjutit upp hela veckan. Jag har även fixat att ” Like button” funkar igen! Hoppas jag i iallafall!

Söndagarna i Familjen Galli är oftast mycket softa då vi är alla trötta och sega.

Con affetto Ceci

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “DEN STORA FESTEN……LA GRANDE FESTA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.