SILLUNCH I MILANO…..PRANZO SVEDESE A MILANO

ATT FIRA SVERIGES NATIONALDAG I ITALIEN

DUKNING 6 JUNI.jpg

Godmorgon kära bloggvänner. Tänkte att jag skulle få i väg ett inägg innan jag ger mig av till dagens alla aktiviteter. I går var det ju 6 juni och som vanligt så organiserade SWEA sillunch med allt vad detta innebär. Jag skall erkänna att det var väldigt många år sedan jag var på lunchen men det var  fint att se dessa kära ansikten igen. Vi var ett gäng  Comotjejer som åkte in till Milano för att vara med. När trafiken flyter på tar det ca 30 min att komma dit. Helt ok!

collage 6 juni

SILL, ÄGG OCH MYCKET MER

Som jag skrev i förra inlägget så håller jag fanatiskt på våra svenska traditioner. Det har kanske att göra med att man vill så innerligt att ens barn skall få det man själv fick. Samma buffé som presenteras jul, påsk, midsommar etc. Min son AVSKYR denna svenska mat 🙁 äter bara köttbullarna……

Jag är så glad och tacksam över att jag har så många fina svenska väninnor här i Italien som jag kan dela min kultur och språk med.

I Como har vi även en bokklubb. Ja, det är väl inte en superseriös sådan…..men kul har vi 🙂

Vi träffas cirkus var 8:e vecka hemma hos någon, äter middag, dricker vin och framåt tolvslaget är det någon som kommer med förslaget att vi kanske skall ta fram våra böcker….AIUTO!

collage outfit 6 juni.jpg

SVARTVIT OUTFIT DAGEN TILL ÄRA

I går körde jag en ganska romantisk stil. Svartvit klänning från TWINSET,, Svarta strechboots funkar SOM till allt!

Nej nu måste jag skynda mig, lektion med PT kl 10.00, TOUGH LIFE……

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.