ÄVEN MAMMA HAR BALLERINASKOR……ANCHE LA MAMMA PORTA LE BALLERINE

 

LJUSBEIGE NAPPA MED LITE PYTON PÅ TOPPEN

BALLERINA GRÄSMATTA

Godmorgon fina bloggläsare. Förra veckan var jag med stora tjejen på sjukhuset för att hon skulle göra lite olika allergitester. Det var dagen efter  hennes dansuppvisning. Stackarn, hon var helt slut. Hon går på en teoretisk gymnasielinje med inriktning på balett. Sjuksköterskerna pratade med S om hennes skola och sedan vände sig en av dem mot mig och frågade – Är du också ballerina? Jag trodde att S skulle spricka av skratt 🙁 Mitt svar: Nej, jag är från Sverige!

Nej, jag har ALDRIG dansat balett MEN jag använder gärna ballerinaskor. Så sköna och mjuka och passar till allt. Lika snyggt till jeans som till festkänning. Perfekt sko för den som är aktiv och alltid på språng.

collage taupe.jpg

OUTFIT I BEIGE, TAUPE OCH GRÄDDVITT

Skorna är givetvis från BRUNATE och väskan från REBELLE. Kläderna är från min favorit affär här i Como,  PENNYLU

Naturfärger är egentligen inte min grej. Jag tycker det är ursnyggt och sobert men det svårt att matcha med det skandinaviska “bleka” pigmentet  ( i mitt fall) . Nu menar jag inte att alla skandinaver är bleka 🙁 min syster tex har brungröna ögon ,  mörkt hår och olivhy!

Man får helt enkelt sminka på sig lite extra ” bronser” de dagarna man väljer att klä sig i beige.

COLLAGE RINGHIERA

CECI POSAR VID BALKONGERNA

Idag skall jag till Milano och fira 6 juni med SWEA MILANO . Jag är med i SWEA ( Swedish Women’s Educational Association ) sedan 1997. Det har gått lite i perioder hur aktiv jag varit. Under åren med tre småbarn var det svårt att organisera sig men nu är jag på G igen! Jag älskar alla våra svenska traditioner och jag håller på dem FANATISKT. Och här i Como är vi en grupp svenskor som håller ihop i vått och torrt sedan mer än 20 år tillbaka. Love you girls!

Con affetto Ceci

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.