TRÖTT……..STANCA

En mammas värsta mardröm……maj månad!

Jag vet inte hur det är i Sverige men i Italien är maj månad helt crazy om du har barn i skolåldern. Det är dansuppvisningar, genrep, teateruppvisningar, flöjtkonserter, pizza med alla möjliga olika konstellationer. Presenter hit och dit. Jag är givetvis klassmamma också. Och mitt upp i detta får Fru Galli äntligen ändan ur vagnen att börja blogga. Men jag måste ändå säga att det är väldigt stimulerade att sätta sig med en kopp kaffe vid datorn och titta ut över sjön.

Utsikten från vår lägenhet.

Utsikten från vardagsrummet

Och jag skall väl tillägga att sonen är i Sverige och pluggar. Annars hade jag fått gå på ytterligare  pizzakvällar, aperitvi  etc med fotbollslag, skola……..

Men nu låter jag som en gnällkärring och det är jag oxå! Nejdå problemet är att jag är översocial och vill vara med på allt och när jag väl är på pizzerian så är jag den som pratar mest och går hem sist!

Cocollage danspresenter.jpg

Presenter till dansuppvisningen i tisdags……….

………….and more to come! Jag har varit klassmamma i 15 års tid i olika klasser och jag tycker faktiskt att det är väldigt positivt då man lär känna både lärare och föräldrar på ett djupare plan.

Nej nu måste jag sluta för dagen är som sagt fullspäckad med godsaker.

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.