STÖVLETTER…..STIVALETTI

Hej igen.

Som ni ser i rubrikerna så kör jag en liten snabbkurs i italienska samtidigt för de som skulle vara intresserade. Rubriken kommer att stå på båda språken. Hur som helst så handlar dagens inlägg om min absoluta  favorit skomodell…stövletten. Funkar i alla väder och med alla kläder

strechboot nero.jpg

Det här är en sk ” sock in shoe ” eller  för den som vill…..stretchboot. Jag äskar stretchmaterial då det är väldigt mjukt och skönt och lätt att hålla snyggt. Torka bara av med en fuktig trasa och skon blir som ny.

Som ni säkert kommer att märka älskar jag även det spetsiga modet, men det är inte alla som trivs med spetsiga skor. BRUNATE har ju fantastiska läster vilket gör att även en lite besvärlig fot känner sig glad och nöjd i en spetsig modell.

foto grönsvart outfit.jpg

I går var jag på den första av många dansuppvisningar den här veckan ock körde en ganska casual look. Skor från BRUNATE , kjol och scarf från  HM  och jacka ZARA . Halsbandet är en present från min svägerska.

Con affetto Ceci

One thought on “STÖVLETTER…..STIVALETTI

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.