PAZIENZA….TÅLAMOD!

SVART DRÖM MED KILKLACK I GULD

IMG_5285.JPGKära bloggläsare….tänker att ni inte är så många ännu! Hursomhelst så trodde jag att det var en baggis att skapa en ny och snygg blogg men tji fick jag. Efter dagar som jag tittat på youtube tutorials, gav jag upp! I know my limits!! Jag har nu kontaktat ett “proffs” som skall hjälpa mig att designa och utveckla en blogg som jag kan identifiera mig med. MEN för att ändå hålla bloggen  flytande tänkte jag publicera en sko varje dag! Alla skor som ni ser i bloggen kommer givetvis från  BRUNATE   , skomärket  som jag säljer.  Jag ber er därför att ha lite PAZIENZA innan alla pusselbitar är på plats. Tack på förhand!

Con affetto Ceci

One thought on “PAZIENZA….TÅLAMOD!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.