DET VAR EN GÅNG…..C’ERA UNA VOLTA

…. i mitten av nittiotalet en 22 årig flicka som åkte till Tyskland för att läsa medicin. Då hon kände att hon behövde fräscha upp sin skoltyska lite började hon på Goethe institutet i Dusseldorf. Bredvid henne i klassrummet satt en mycket stilig italienare som inte kunde sluta titta in i hennes stora gröna ögon. Hon kände sig till en början lite besvärad av hans uppmärksamhet men det tog inte många dagar förrän hon var upp över öronen förälskad i denne unge man. Det var för 23 år sedan. Hon blev aldrig läkare men hon blev mamma till tre härliga ungar som i dag är 17, 15 och11. Och denne tjusige man visade sig vara 3 generationen i en av norra italiens äldsta skofabriker. Idag jobbar Fru Galli som skoagent för Skandinavien och och när hon inte är på resande fot tar hon hand om hem och familj. Hon älskar att laga mat och dricka prosecco. Cin cin!

img_3065.jpg

Häng med i hennes turbulenta liv mellan skor, pasta och mycket mycket mer.

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.